Gästspel av 123Schtunk

Det är en tre timmar lång föreställning med glimten i ögat och publiken var verkligen med på noterna. De hundra personer i publiken (lika många som Vulkanteatern har medlemmar, alla var inte medlemmar dock…) som hade valt att tillbringa söndagseftermiddagen med dessa galningar blev inte missnöjda, snarare så att några som inte sett dom tidigare blev frälsta fans och säkert kommer se dom igen.

Någon i publiken sa: Man blir alldeles varm i hjärtat, det här var precis ett sådant energitillskott som jag behövde. En annan: Jag skrattade mest hela tiden. En tredje: Dom kunde göra allvarliga och gripande scener också.

Teaterläraren Calle Micke, lärarvikarien Veronica och Eksjös Kulturchef Johan glömmer inte den här föreställningen, det är då ett som är säkert. Tack för att ni bjöd på er på det härliga sättet.

Kaffeserveringen sköttes på ett fantastiskt bra sätt av Eva-Lotta, Lena, Gustav, Anki, Siw, Mons och Samuel, tack för det också.

Och ett jättetack till Liliana och Fredrik från Kulturskolan och hela Kulturskolan förresten, som vi fick ha nöjet att samarbeta med, så att Schtunk hade någonstans att spela upp.